Тамақтандырудың сапалық мониторингі - КГУ «Школа-гимназия №81» Управления образования города Алматы http://81.alschool.kz/ ru Тамақтандырудың сапалық мониторингі - КГУ «Школа-гимназия №81» Управления образования города Алматы DataLife Engine Ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2551-ju.html http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2551-ju.html
]]>

]]>
admin Mon, 20 Nov 2023 18:56:14 +0600
Ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2463-ysty-tamayny-sapaly-jymdastyryluyn-zhne-ashanany-sanitarly-tazalyyn-tekseru.html http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2463-ysty-tamayny-sapaly-jymdastyryluyn-zhne-ashanany-sanitarly-tazalyyn-tekseru.html   Ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру.29.09.2022 күні, 1-4 сынып оқушыларының ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру мақсатында бракераж комиссия мүшелері
1. Байтуғанова Б.А. - мектеп директорының м.а.;
2. С.Дүйсенова - қамқоршылық кеңесінің төрайымы;
3. Д.Альпенова - директордың оқу-тәрбие жөніндегі орынбасары;
4. А. Асатова -мектеп медбикесі;
5. К.Берденова - кәсіподақ ұйымының төрайымы;
6. Е.Амангелді - әлеуметтік педагог
7. Бастауыш сынып бірлестік жетекшісі: Женсикбаева А.С
тексеру жүргізді.
Тексеру нәтижесі:
🔰 Асхананың жалпы тазалығы, ыдыс – аяқтардың тазалығы, азық –түлік сақтайтын қоймалар, жеміс – көкөніс сақтайтын орындар, қайнату, қуыру цехтары, ыдыс – аяқ жуатын бөлмелер, азық – түліктердің сақталуы мен тұтыну мерзімі талапқа сай.
🔰 Шикізаттың жеткілікті қолданылуы, дайын астың оқушыларға таратуға болатыны мен сапасы туралы бракераждық журнал уақытылы толтырылған.
🔰 Бекітілген мәзір бойынша дайын ас көлемінің тамақ әзірлеуге азықтардың дұрыс салынуы мен дайын ас шығымы өз деңгейінде
🔰Тәуліктік сынама алу мен сақталу қамтамасыз етілген. Аспазшылардың сырт киімдері санитарлық –гигиеналық талапқа сай. Асханада дұрыс тамақтануға байланысты стендтер ілінген. «Бақылау асы» қойылған. Күнделікті және апталық ас мәзірі салыстырмалы түрде тексерілді.
🔰 Балалардың тамақтануын ұйымдастыруды және тағамдар сапасын (тамақтану режимі, санитарлық нормалар мен ережелерді сақтау) бақылауды жүзеге асыру;
🔰Бракераждық комиссиямен тексеру кезінде мектеп асханасында тыйым салынған тағамдар анықталған жоқ. Тексеру қорытындысына акт жазылды.
 ]]>
  Ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру.29.09.2022 күні, 1-4 сынып оқушыларының ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру мақсатында бракераж комиссия мүшелері
1. Байтуғанова Б.А. - мектеп директорының м.а.;
2. С.Дүйсенова - қамқоршылық кеңесінің төрайымы;
3. Д.Альпенова - директордың оқу-тәрбие жөніндегі орынбасары;
4. А. Асатова -мектеп медбикесі;
5. К.Берденова - кәсіподақ ұйымының төрайымы;
6. Е.Амангелді - әлеуметтік педагог
7. Бастауыш сынып бірлестік жетекшісі: Женсикбаева А.С
тексеру жүргізді.
Тексеру нәтижесі:
🔰 Асхананың жалпы тазалығы, ыдыс – аяқтардың тазалығы, азық –түлік сақтайтын қоймалар, жеміс – көкөніс сақтайтын орындар, қайнату, қуыру цехтары, ыдыс – аяқ жуатын бөлмелер, азық – түліктердің сақталуы мен тұтыну мерзімі талапқа сай.
🔰 Шикізаттың жеткілікті қолданылуы, дайын астың оқушыларға таратуға болатыны мен сапасы туралы бракераждық журнал уақытылы толтырылған.
🔰 Бекітілген мәзір бойынша дайын ас көлемінің тамақ әзірлеуге азықтардың дұрыс салынуы мен дайын ас шығымы өз деңгейінде
🔰Тәуліктік сынама алу мен сақталу қамтамасыз етілген. Аспазшылардың сырт киімдері санитарлық –гигиеналық талапқа сай. Асханада дұрыс тамақтануға байланысты стендтер ілінген. «Бақылау асы» қойылған. Күнделікті және апталық ас мәзірі салыстырмалы түрде тексерілді.
🔰 Балалардың тамақтануын ұйымдастыруды және тағамдар сапасын (тамақтану режимі, санитарлық нормалар мен ережелерді сақтау) бақылауды жүзеге асыру;
🔰Бракераждық комиссиямен тексеру кезінде мектеп асханасында тыйым салынған тағамдар анықталған жоқ. Тексеру қорытындысына акт жазылды.
 ]]>
admin Fri, 29 Sep 2023 14:29:33 +0600
Сапалы сұрыптау комиссиясының жұмыс жоспары. 2023-2024 оқу жылы http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2407-sapaly-sryptau-komissijasyny-zhmys-zhospary-2023-2024-ou-zhyly.html http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2407-sapaly-sryptau-komissijasyny-zhmys-zhospary-2023-2024-ou-zhyly.html
]]>

]]>
admin Mon, 04 Sep 2023 21:46:27 +0600
Күнделікті тамақтандыру сапасын тексеру мониторингі бойынша жұмыс жоспары. 2023-2024 оқу жылы. http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2406-kndelkt-tamatandyru-sapasyn-tekseru-monitoring-bojynsha-zhmys-zhospary-2023-2024-ou-zhyly.html http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2406-kndelkt-tamatandyru-sapasyn-tekseru-monitoring-bojynsha-zhmys-zhospary-2023-2024-ou-zhyly.html
]]>

]]>
admin Sat, 02 Sep 2023 21:43:16 +0600
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия құрамын бекіту. 2023-2024 оқу жылы http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2409-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-zhnndeg-komissija-ramyn-bektu-2023-2024-ou-zhyly.html http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2409-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-zhnndeg-komissija-ramyn-bektu-2023-2024-ou-zhyly.html
]]>

]]>
admin Fri, 01 Sep 2023 21:52:32 +0600
Бракераждық комиссия құру туралы бұйрық. 2023-2024 оқу жылы. http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2408-brakerazhdy-komissija-ru-turaly-bjry.html http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2408-brakerazhdy-komissija-ru-turaly-bjry.html
]]>

]]>
admin Fri, 01 Sep 2023 21:50:27 +0600
Ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2116-ysty-tamayny-sapaly-jymdastyryluyn-zhne-ashanany-sanitarly-tazalyyn-tekseru.html http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2116-ysty-tamayny-sapaly-jymdastyryluyn-zhne-ashanany-sanitarly-tazalyyn-tekseru.html 08.11.2022 күні оқушыларының ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру мақсатында бракераж комиссия мүшелері
1. Н.Турумбетов - мектеп директоры;
2. С.Дүйсенова - қамқоршылық кеңесінің төрайымы;
3. Д.Альпенова - директордың оқу-тәрбие жөніндегі орынбасары;
4. А. Асатова -мектеп медбикесі;
5. К.Берденова - кәсіподақ ұйымының төрайымы;
6. Е.Амангелді - әлеуметтік педагог
7. Бастауыш сынып бірлестік жетекшісі: Женсикбаева А.С тексеру жүргізді.
Тексеру нәтижесі:
🔰 Асхананың жалпы тазалығы, ыдыс – аяқтардың тазалығы, азық –түлік сақтайтын қоймалар, жеміс – көкөніс сақтайтын орындар, қайнату, қуыру цехтары, ыдыс – аяқ жуатын бөлмелер, азық – түліктердің сақталуы мен тұтыну мерзімі талапқа сай.
🔰 Шикізаттың жеткілікті қолданылуы, дайын астың оқушыларға таратуға болатыны мен сапасы туралы бракераждық журнал уақытылы толтырылған.
🔰 Бекітілген мәзір бойынша дайын ас көлемінің тамақ әзірлеуге азықтардың дұрыс салынуы мен дайын ас шығымы өз деңгейінде
🔰Тәуліктік сынама алу мен сақталу қамтамасыз етілген. Аспазшылардың сырт киімдері санитарлық –гигиеналық талапқа сай. Асханада дұрыс тамақтануға байланысты стендтер ілінген. «Бақылау асы» қойылған. Күнделікті және апталық ас мәзірі салыстырмалы түрде тексерілді.
🔰 Балалардың тамақтануын ұйымдастыруды және тағамдар сапасын (тамақтану режимі, санитарлық нормалар мен ережелерді сақтау) бақылауды жүзеге асыру;
🔰Бракераждық комиссиямен тексеру кезінде мектеп асханасында тыйым салынған тағамдар анықталған жоқ. Тексеру қорытындысына акт жазылды.
  
]]>
08.11.2022 күні оқушыларының ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру мақсатында бракераж комиссия мүшелері
1. Н.Турумбетов - мектеп директоры;
2. С.Дүйсенова - қамқоршылық кеңесінің төрайымы;
3. Д.Альпенова - директордың оқу-тәрбие жөніндегі орынбасары;
4. А. Асатова -мектеп медбикесі;
5. К.Берденова - кәсіподақ ұйымының төрайымы;
6. Е.Амангелді - әлеуметтік педагог
7. Бастауыш сынып бірлестік жетекшісі: Женсикбаева А.С тексеру жүргізді.
Тексеру нәтижесі:
🔰 Асхананың жалпы тазалығы, ыдыс – аяқтардың тазалығы, азық –түлік сақтайтын қоймалар, жеміс – көкөніс сақтайтын орындар, қайнату, қуыру цехтары, ыдыс – аяқ жуатын бөлмелер, азық – түліктердің сақталуы мен тұтыну мерзімі талапқа сай.
🔰 Шикізаттың жеткілікті қолданылуы, дайын астың оқушыларға таратуға болатыны мен сапасы туралы бракераждық журнал уақытылы толтырылған.
🔰 Бекітілген мәзір бойынша дайын ас көлемінің тамақ әзірлеуге азықтардың дұрыс салынуы мен дайын ас шығымы өз деңгейінде
🔰Тәуліктік сынама алу мен сақталу қамтамасыз етілген. Аспазшылардың сырт киімдері санитарлық –гигиеналық талапқа сай. Асханада дұрыс тамақтануға байланысты стендтер ілінген. «Бақылау асы» қойылған. Күнделікті және апталық ас мәзірі салыстырмалы түрде тексерілді.
🔰 Балалардың тамақтануын ұйымдастыруды және тағамдар сапасын (тамақтану режимі, санитарлық нормалар мен ережелерді сақтау) бақылауды жүзеге асыру;
🔰Бракераждық комиссиямен тексеру кезінде мектеп асханасында тыйым салынған тағамдар анықталған жоқ. Тексеру қорытындысына акт жазылды.
  
]]>
admin Tue, 08 Nov 2022 15:30:21 +0600
Ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2110-ysty-tamayny-sapaly-jymdastyryluyn-zhne-ashanany-sanitarly-tazalyyn-tekseru.html http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2110-ysty-tamayny-sapaly-jymdastyryluyn-zhne-ashanany-sanitarly-tazalyyn-tekseru.html 19.10.2022 күні, 1-4 сынып оқушыларының ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру мақсатында бракераж комиссия мүшелері
1. Н.Турумбетов - мектеп директоры;
2. С.Дүйсенова - қамқоршылық кеңесінің төрайымы;
3. Д.Альпенова - директордың оқу-тәрбие жөніндегі орынбасары;
4. А. Асатова -мектеп медбикесі;
5. К.Берденова - кәсіподақ ұйымының төрайымы;
6. Е.Амангелді - әлеуметтік педагог
7. Бастауыш сынып бірлестік жетекшісі: Женсикбаева А.С
тексеру жүргізді.
Тексеру нәтижесі:
🔰 Асхананың жалпы тазалығы, ыдыс – аяқтардың тазалығы, азық –түлік сақтайтын қоймалар, жеміс – көкөніс сақтайтын орындар, қайнату, қуыру цехтары, ыдыс – аяқ жуатын бөлмелер, азық – түліктердің сақталуы мен тұтыну мерзімі талапқа сай.
🔰 Шикізаттың жеткілікті қолданылуы, дайын астың оқушыларға таратуға болатыны мен сапасы туралы бракераждық журнал уақытылы толтырылған.
🔰 Бекітілген мәзір бойынша дайын ас көлемінің тамақ әзірлеуге азықтардың дұрыс салынуы мен дайын ас шығымы өз деңгейінде
🔰Тәуліктік сынама алу мен сақталу қамтамасыз етілген. Аспазшылардың сырт киімдері санитарлық –гигиеналық талапқа сай. Асханада дұрыс тамақтануға байланысты стендтер ілінген. «Бақылау асы» қойылған. Күнделікті және апталық ас мәзірі салыстырмалы түрде тексерілді.
🔰 Балалардың тамақтануын ұйымдастыруды және тағамдар сапасын (тамақтану режимі, санитарлық нормалар мен ережелерді сақтау) бақылауды жүзеге асыру;
🔰Бракераждық комиссиямен тексеру кезінде мектеп асханасында тыйым салынған тағамдар анықталған жоқ. Тексеру қорытындысына акт жазылды.
 
]]>
19.10.2022 күні, 1-4 сынып оқушыларының ыстық тамағының сапалы ұйымдастырылуын және асхананың санитарлық тазалығын тексеру мақсатында бракераж комиссия мүшелері
1. Н.Турумбетов - мектеп директоры;
2. С.Дүйсенова - қамқоршылық кеңесінің төрайымы;
3. Д.Альпенова - директордың оқу-тәрбие жөніндегі орынбасары;
4. А. Асатова -мектеп медбикесі;
5. К.Берденова - кәсіподақ ұйымының төрайымы;
6. Е.Амангелді - әлеуметтік педагог
7. Бастауыш сынып бірлестік жетекшісі: Женсикбаева А.С
тексеру жүргізді.
Тексеру нәтижесі:
🔰 Асхананың жалпы тазалығы, ыдыс – аяқтардың тазалығы, азық –түлік сақтайтын қоймалар, жеміс – көкөніс сақтайтын орындар, қайнату, қуыру цехтары, ыдыс – аяқ жуатын бөлмелер, азық – түліктердің сақталуы мен тұтыну мерзімі талапқа сай.
🔰 Шикізаттың жеткілікті қолданылуы, дайын астың оқушыларға таратуға болатыны мен сапасы туралы бракераждық журнал уақытылы толтырылған.
🔰 Бекітілген мәзір бойынша дайын ас көлемінің тамақ әзірлеуге азықтардың дұрыс салынуы мен дайын ас шығымы өз деңгейінде
🔰Тәуліктік сынама алу мен сақталу қамтамасыз етілген. Аспазшылардың сырт киімдері санитарлық –гигиеналық талапқа сай. Асханада дұрыс тамақтануға байланысты стендтер ілінген. «Бақылау асы» қойылған. Күнделікті және апталық ас мәзірі салыстырмалы түрде тексерілді.
🔰 Балалардың тамақтануын ұйымдастыруды және тағамдар сапасын (тамақтану режимі, санитарлық нормалар мен ережелерді сақтау) бақылауды жүзеге асыру;
🔰Бракераждық комиссиямен тексеру кезінде мектеп асханасында тыйым салынған тағамдар анықталған жоқ. Тексеру қорытындысына акт жазылды.
 
]]>
admin Wed, 19 Oct 2022 22:51:56 +0600
Бекітілген ас мәзіріндегі тамақ түрлері. 2022-2023 оқу жылы http://81.alschool.kz/pitanie/2085-bektlgen-as-mzrndeg-tama-trler-2022-2023-ou-zhyly.html http://81.alschool.kz/pitanie/2085-bektlgen-as-mzrndeg-tama-trler-2022-2023-ou-zhyly.html  

]]>
 

]]>
admin Mon, 10 Oct 2022 23:02:38 +0600
Ыстық тамақтандыруды ұйымдастырудың сапалық мониторингі бойынша жұмыс жоспары. 20222-2023 ж. http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2113-ysty-tamatandyrudy-jymdastyrudy-sapaly-monitoring-bojynsha-zhmys-zhospary-20222-2023-zh.html http://81.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/2113-ysty-tamatandyrudy-jymdastyrudy-sapaly-monitoring-bojynsha-zhmys-zhospary-20222-2023-zh.html  

]]>
 

]]>
admin Sat, 01 Oct 2022 23:05:20 +0600